Welke diffuser zal ik nemen?

11 nov 2021Olietips0 Reacties

Er zijn inmiddels zo veel verschillende diffusers te verkrijgen bij Young Living, maar welke past nou het beste bij jou? Je kunt hem natuurlijk puur op gevoel en design kiezen. Het is echter wel handig om precies te weten wat een bepaalde diffuser doet. 

In deze blogpost zet ik alle diffusers voor je op een rij, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Hieronder zie je een vergelijkingstabel en daaronder ga ik nog even in op elke diffuser.

 Maar eerst wil ik nog even vertellen waarom het zo belangrijk is om een diffuser te nemen van goede kwaliteit. De manier van verstuiven is heel belangrijk. Je wil natuurlijk dat jouw kwaliteitsoliën ook optimaal in de lucht verstuifd worden. De diffusers van Young Living zijn uitgebreid getest op hun verstuivingsvermogen. Door de ultrasonische trilplaat worden de diffusers op een goede manier koud verstuifd in de ruimte, waardoor de kwaliteit van de olie gewaarborgd blijft.

Daarnaast is het materiaal waarvan de diffuser gemaakt is van essentieel belang. De binnenkant van de diffusers is gemaakt van hoogwaardig plastic, dat niet aangetast wordt door de oliën en waardoor er dus ook geen plastic in de lucht (en je luchtwegen) terechtkomt. Er zijn namelijk heel wat diffusers van mindere kwaliteit op de markt, die niet van dit hoogwaardig plastic gemaakt zijn en waarbij het plastic dus aangetast wordt door de pure oliën met alle gevolgen van dien. Kies dus heel bewust voor een kwaliteitsdiffuser van Young Living om jouw oliën te verstuiven.

1. Dewdrop diffuser

Dit is de vernieuwde Dewdrop diffuser. Zelf ben ik destijds ook gestart met een Dewdrop diffuser. Een heel fijne, handzame diffuser die makkelijk te verplaatsen is tussen de ruimtes in je huis. En wij nemen hem bijvoorbeeld ook altijd mee op vakantie.

Geschikt voor middelgrote ruimtes en beschikt over 11 verschillende LED-opties.
Deze diffuser is los verkrijgbaar of als onderdeel van de Premium Starter Kit.

2. Aria diffuser

Dit is de meest luxe diffuser in het assortiment. Een prachtig ontwerp met glas en hout. Deze heeft ook het grootste bereik qua verstuiving. Naast diverse LED-lichtopties ook een fijne ingebouwde muziekoptie. Wil je liever je eigen muziek draaien? Dat kan ook met de audiopoort. Hij is los te verkrijgen of als onderdeel van de Premium Starter Kit.

3. Desert Mist diffuser

Deze diffuser met prachtig Marokkaans design heeft ook diverse lichtopties, waaronder een optie waarbij het lijkt alsof er een flikkerende kaars in zit. Erg mooi!
Hij kan tot wel 10 uur verstuiven en is geschikt voor middelgrote ruimtes. Deze is los te verkrijgen of als onderdeel van de Premium Starter Kit.

4. Lantern diffuser

Deze diffuser met klassiek lantaarnontwerp is gemaakt van o.a. fijn metaal en glas. Hij heeft meerdere lichtopties, waaronder de ‘flikkerende kaars’. Verstuiftijd van maximaal 10 uur en goed te gebruiken voor middelgrote ruimtes. Deze diffuser is los te verkrijgen.

Wanneer je deze koopt, krijg je er gratis twee olietjes bij. Niet verkrijgbaar als onderdeel van een Premium Starter Kit.

5. Sweet Aroma

Deze schattige, compacte diffuser is de nieuwste aanwinst van Young Living. De Sweet Aroma heeft twee verstuifopties en tien verschillende lichtopties. Perfect voor kleinere ruimtes of om mee op vakantie te nemen.

6. Feather the Owl

Een favoriet bij veel kids, maar ook bij volwassenen! Onze dochter heeft deze nu op haar slaapkamer en gebruikt hem niet alleen om oliën mee te verstuiven, maar ook als nachtlampje. Naast de verschillende verstuif- en lichtopties, heeft het uiltje ook diverse geluidsopties zoals een ruisende zee, een slaapliedje en vogelgeluiden. In het filmpje kun je de verschillende geluiden horen.