Wil je met me samen werken,  je bent van harte welkom!

 Ik gun het iedereen! Ons leven is compleet veranderd sinds ik per ongeluk in deze onderneming rolde. Ik heb de vrijheid die ik zo graag wilde, ik kan mijn eigen tijd indelen, ik ontmoet mensen die ik nooit in mijn leven had willen missen. Ik help vrouwen om meer balans te ervaren in hun leven met hele mooie resultaten…….en ik mag werken met pure producten vanuit de natuur die mijn welzijn ongelofelijk hebben veranderd, en goed & duurzaam zijn voor onze planeet.

Ik vind het heerlijk deze onderneming op mijn eigen manier vorm te geven, en dat kan jij dus ook. Het is echt lifechanging voor jezelf en anderen.

Inmiddels mag ik een heel team geweldige diverse vrouwen aansturen die Brandpartner zijn geworden. Word jij ook een Brandpartner?

Vanuit……& met je hart werken

Mensen helpen met de puurheid vanuit de natuur & laten zien dat er een natuurlijk & lowtox alternatief is voor vele dagelijkse ongemakken dat is mijn en ons doel! Comfort Aroma’s bestaat uit een snel groeiende groep fijne mensen. Mensen die enkel enthousiaste oliegebruikers zijn én mensen die net als ik ook onafhankelijk distributeur zijn geworden en hun liefde voor de Young Living producten delen met anderen.

Ook jij kunt deel uitmaken van het team van Comfort Aroma’s als je dat wil.

 

wat past er bij jou?

  

Als coach ( je grootste cheerleader :), zal ik je helpen je eigen stijl te vinden zodat je anderen kan inspireren en supporten d.m.v. de YL producten. Ben je een story teller & real life inspirator? Top! Is social media jouw wereld waarmee je je kunt verbinden met anderen en kunt inspireren? Wil je via jouw praktijk, winkel of salon aan de slag? Ook dat is een optie. Je kunt ALLE KANTEN op.

Neeeeeee,  je hebt geen start kapitaal nodig, hoe gaaf is dat!

 

Ben jij een ondernemer die geen startkapitaal nodig had? Niets kon verliezen? Ik wel! Met deze onderneming hoef je geen spullen in te kopen en een mega bedrag te steken in je onderneming. Het kan super low budget. Je start met een Starter Kit.. dat wel. Omdat we geloven in ‘lead by example’. Vertel niets wat je zelf niet eerst hebt ervaren. Integer en puur.

 

the 5- year career

Wil je dit als hobby doen of je olieen iedere maand terug verdienen? Prima! Wil je naast je enthousiasme delen over de natuur en ook persoonlijk en financieel groeien?

Ik ga eerlijk & reel zijn. Ik heb 2,5 jaar hard gewerkt op een manier die bij mij past. Consequent, consistent, met passie en gedrevenheid. Anderen helpen in balans met zakelijkheid. Hiermee ben ik een geweldige onderneming aan het bouwen die zo bij me resoneert dat het me bijna emotioneel maakt.  Financiele onafhankelijkheid is een zegen, en kunnen werken WAAR en WANEER je maar wil….. stel je in op 5 jaar consequent delen en begeleiden en ik weet 100% zeker dat je hetzelfde mag ervaren als ik.

Alle vrouwen in ons team die dit doen groeien. De een harder dan de ander. Maar groei is 100 %  daar!

Het is niet te vergelijken met een gewone baan waar je een maand werkt en dan salaris ontvangt.. en als je stopt met consequent zijn, stopt alles. Bij deze onderneming investeer je je tijd consequent  om het vertrouwen van je leden te winnen en bouw je een goede basis die de rest van je leven kan blijven voortduren.

Dit samen met gelijkgestemde en intens mooie vriendschappen. #togetherwerise

Je vragen beantwoorden !

De voordelen voor je op een rij
 • Je kunt werken van waar jij wil. Of dat nou thuis is of een tropisch eiland. Zolang je wifi en een telefoon, tablet of laptop hebt, kun je vooruit.
 • Je bent vrij om alleen je bedrijf op te starten,  of onze support van Comfort Aroma te gebruiken.
 • Je genereert passief inkomen. Dus ook als je een keer een maandje vakantie neemt bijvoorbeeld of eens ziek bent, dan gaat het inkomen gewoon lekker door.
 • Bepaal zelf hoeveel je werkt en wanneer,( je plant je eigen werk uren in).
 •  Je helpt mee aan de gezondheid en het geluk van jezelf en anderen.
 • De mogelijkheid een prachtig inkomen op te bouwen.
 • Als je een goede basis hebt gelegd kun je prima 3 weken rustig aan doen, kortom genieten van je vakantie. Ik moet zelf zeggen dat ik het een enorme luxe vond dat ik tijdens onze vakantie aan het strand even een half uurtje kon werken!
 • Als je een kind of kinderen hebt laat je je onderneming aan hen na!
 • VRIJHEID! Dat is voor mij persoonlijk het grootste voordeel. Ik voel me vrij, omdat ik kan doen wat en wanneer ik wil.
 • Je hebt de mogelijkheid om naast je commissie/bonussen ook nog  gratis reizen te verdienen. En niet alleen de vlucht, maar ook je verblijf, maaltijden en excursies worden door Young Living betaald.
 • Geniet van een team die elkaar helpt en heerlijk enthousiast is!

Moet ik investeren?

Het is echt waar… een Starter Kit is je start, meer is er niet nodig! Ik wist in het begin niet eens dat ik “zakelijk”bezig was! Je hebt het niet nodig alle YL producten in huis te halen. Je koopt producten voor eigen gebruik en dit gebruik je tevens om aan anderen te laten zien en om te delen. Elke maand verrijk je je leefstijl met YL producten en elke maand ontvang je je commissies. 

Hoeveel ga ik verdienen?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Zie hier de income disclosure van Young Living. Ze zijn een zeer goede werkgever! Bekijk deze Income Discloser YL 2021 . Ik kan je zeggen.. het klopt helemaal!

Je bepaalt zelf je doel. Wil je elke maand gewoon je favoriete producten gratis bestellen? Dat kan. Wil je de hoogste rang halen! Dat is mogelijk. Jij beslist en ik help je daarbij.

Moet ik een opleiding doen?

Je hebt geen opleiding nodig, geen dure businesscoaching.. niets van dat alles. Je hart op de goede plek, bereidheid te leren, discipline, passie en ethousiasme is voldoende. De rest kan ik en ons super leuke team bij Comfort Aroma’s je bij helpen.

.

Ik heb een eigen praktijk / salon, kan ik dan de producten van YL aanbieden in mijn praktijk of salon?

Ja, dat kan zeker! De oliën kunnen een prachtige aanvulling zijn voor jouw klanten en je salaris. e.

Kan ik vanuit het buitenland werken?

Waar ook ter wereld kun jij deze onderneming doen. Verhuizen is prima. Waar mensen zijn en wifi kun jij deze onderneming op jouw manier vormgeven. Vanuit NL kun je waar dan ook ter wereld mensen helpen via je device!

gs.

Is het moelijk?

Deze onderneming is eenvoudig, maar niet makkelijk. Elke onderneming heeft een besluit nodig, doorzettingsvermogen, positief denken. Alles kun je zelf leren of van ons team leren. We hebben al ongelofelijk mooie, persoonlijke groei  en (werk) vrijheid gezien, want hoe gaaf is het om je eigen bedrijf te starten op de tijden die voor jou handig zijn. Onbetaalbaar!

Ga dit avontuur gewoon aan!

Wordt je blij van bovenstaande? Word mijn brandpartner en kom in ons team!

Je bent van harte welkom als je dit herkent:

Je bent een doorzetter, je denkt in mogelijkheden, je bent zelfstandig en zelfredzaam, je houdt van connecten, je hebt een positieve en enthousiaste energie, je gaat uit van het goede en vertrouwen, je staat open om te leren met vallen en opstaan, je kunt een doel stellen en hebt de discipline om stap voor stap dit doel te halen, je hebt een hart voor mense & de planeet….. en zo niet? Wil je graag bovenstaande leren? Dan ben je ook welkom! Ik ben 2,5 jaar geleden gestart zonder iets te weten. O.a. het boek Gameplan hielp mij stappen te zetten. En het is gelukt! .

Ben je er klaar voor? Ga naar de shop en start met jouw Starter Kit. Ga het toepassen voor je leefstijl en deel het natuurlijkerwijs met anderen. En laat me weten dat je dit ook als onderneming wilt, dan volgt de rest vanzelf. Deel meteen! Je hoeft niet te wachten op kennis of een businessplan!

Wil je eerst lekker kletsen met mij? Ga naar contact en vul het formulier in! Let’s connect!