So nice to meet you!

Dit ben ik

Ik ben Claudia, gevoelsmens, intuïtief, wetenschapper, hsp-er ( goede combi hè 😉), dol op heerlijke gesprekken, goede koffie, pure chocolade & macaroons (echt dol), de natuur om maar een paar dingen te noemen.

Ik ben gezegend met de meest geweldige, lieve dochter – Amber en twee bonus dochters, en woon samen met mijn grote liefde & natuur freak Wilco. De andere man is mijn leven is onze hond Beer, en wonen we ook nog samen met onze kat : Guus (eigenlijk de echte baas in huis) en onze 3 scharrelkippetjes , Saar, Doortje en Jet!

Mijn roots liggen in Nederland en Amerika, waar ik o.a. highschool heb gevolgd en een gedeelte van mijn familie woont. Ik ben gespecialiseerd SEH & IC verpleegkundige en ontwikkel en doceer onderwijs voor mijn collega’s in de medische sector.

Ik heb aardig wat hobby’s, maar er is wel een verbindende factor… alles heeft te maken met puur, intentioneel en bewuster leven/ en bewuster zijn.. en dus dol op mensen, dieren en de natuur.

Maar hoe kwam ik als (sceptische) wetenschapper in contact met essentiële oliën?

 

Misschien is dit herkenbaar: we gaan maar door, moeten van alles en zorgen (vaak onbewust) minder goed voor ons zelf. In 2019 had ik daardoor wederom een lagere weerstand met daarbij de lichamelijke én emotionele klachten en wist echt niet meer wat ik moest doen om dit beter onder controle te krijgen. ( Lees: Beter voor mezelf te zorgen.)

Een goede vriendin merkte dit aan me en opperde de essentiële oliën van Young Living. Ik geef echt toe dat ik ECHT sceptisch was, ik had namelijk al eens eerder essentiële oliën gebruikt vanuit de winkel ( zoals vele van ons), maar dat had zekerrrrr niet het gewenste effect en kreeg ik eerder last van als dat het hielp.

Maar ik werd op geattendeerd dat de oliën van Young Living echt 100% natuurlijk zijn, en ben begonnen met Thieves, stress away & deep relief – voor mijn weerstand en hoofdpijn… na 3 dagen was ik van de paracetamol en ibu af en geen pijn meer in mijn mond ( eerste plek waar mijn lage weerstand zich bij mij altijd uit) & hoofd… en de roller hielp als een malle als ik mijn hoofdpijn voelde opkomen…

Ik was zo overdonderd –  waarom ik dit niet eerder ?…..en begon mijn enthousiasme met iedereen te delen ( ja, ook mijn medische collega’s , juist die!)

Ik wilde het wel van de daken schreeuwen, je hoeft niet altijd maar chemische producten te grijpen  die (heel langzaam) je hormoon huishouden en je organen belasten.

Bel of app me

Of wil je liever mailen?

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!